Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

KAPSALON HAARHOEK OP DE VLEUTENSEWEG IN UTRECHT

DE TRENDY KAPPER VAN 030!

Haarhoek bestaat al ruim 20 jaar. We zijn dé studentenkapper in het centrum van Utrecht. Utrecht is naast een stad met veel studiemogelijkheden, ook een stad met veel keuze voor studentenverenigingen. We werken dan ook vaak samen met verenigingen, zodat we leuke acties aan studenten kunnen aanbieden. Ons team volgt de nieuwste modetrends. Door regelmatig cursussen te volgen zorgen we dat we alle ins en outs kennen op het kappersgebied. We werken met de nieuwste kleurtechnieken en volgen de laatste trends. Wij geven je graag persoonlijk advies op het gebied van haar.
Wil je een keer een andere kleur in je haar? Of juist advies over welke shampoo je het beste kunt gebruiken? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Na 20 jaar Haarhoek in de Voorstraat is er sinds juli 2015 dus ook een Haarhoek op de Vleutenseweg. Dezelfde formule, service en kwaliteit maar een andere locatie. Zo zijn we zelfs voor nog meer mensen bereikbaar.

Maak een afspraak

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

ROELANDA
EIGENARESSE

Roelanda is sinds 1995 eigenaresse van de Haarhoek. Op maandagochtend en op vrijdagochtend is ze op de Voorstraat aanwezig. De overige dagen is ze achter de schermen actief met het aansturen van de Haarhoek.

STEPHANIE
ALLROUND TOPSTYLISTE/ LEIDINGGEVENDE

Stephanie werkt meer dan 10 jaar bij ons. Ze is leidinggevende van de salon en werkt om de maandag en altijd op de donderdag, vrijdag en zaterdag.

ROWENA
TOPSTYLISTE/LEIDINGGEVENDE

Rowena werkt al meer dan 5 jaar bij de Haarhoek. Ze werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en om de week op zaterdag. Ze werkt ook om de week op zondag maar dan op de Voorstraat. Het opsteken en vlechten van het haar vindt ze erg leuk om te doen. Ze is allround Topstyliste.

MARLIES
TOPSTYLISTE

Marlies knipt zowel heren, dames als kinderen. Ook het kleuren van het haar is iets wat ze graag doet. Ze werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

ROMEY
HAARSTYLISTE

Romey werkt op maandag , dinsdag, donderdag avond, vrijdag en om de week zaterdag op de Vleutenseweg en de zondag op de Voorstraat.
Ze knipt heren, dames en kinderen en vind haarkleuren heel leuk om te doen.

LISA
TOPSTYLISTE

Lisa werkt om de maandag ,woensdag,donderdag en zaterdag is ze dan te vinden op de Vleutenseweg. Ze geeft je leuke tips hoe je je haar zelf leuk in model kunt krijgen. Ze knipt heren, kinderen en dames en kleurt graag volgens de nieuwste trends.

CHARISSA
TOPSTYLISTE

Charissa werkt op maandag, donderdagavond, vrijdag en zaterdag. Wil je graag wat anders maar je weet nog niet wat? Dan geeft ze je er heel graag advies over. Zowel in knippen en kleuren.

 

CONTACT HAARHOEK

STUDENTENKAPER UTRECHT

Vleutenseweg 42
030 6338280
vleutenseweg@haarhoek.nl

Wij streven ernaar uw email binnen 48 uur te beantwoorden. Wilt u sneller antwoord, dan kunt u altijd tijdens openingstijden met ons bellen. Het maken van een afspraak kan ook via ons online systeem.

Afspraak maken

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00

 

Contact opnemen

Copyright © 2018 Haarhoek
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren