Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

KAPSALON HAARHOEK OP DE VOORSTRAAT IN UTRECHT

DE TRENDY KAPPER VAN 030!

Haarhoek Voorstraat bestaat al ruim 20 jaar. We zijn dé studentenkapper in het centrum van Utrecht. Utrecht is naast een stad met veel studiemogelijkheden, ook een stad met veel keuze voor studentenverenigingen. We werken dan ook vaak samen met verenigingen, zodat we leuke acties aan studenten kunnen aanbieden. Ons team volgt de nieuwste modetrends. Door regelmatig cursussen te volgen zorgen we dat we alle ins en outs kennen op het kappersgebied. We werken met de nieuwste kleurtechnieken en volgen de laatste trends. Wij geven je graag persoonlijk advies op het gebied van haar.
Wil je een keer een andere kleur in je haar? Of juist advies over welke shampoo je het beste kunt gebruiken? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Maak een afspraak

 

ERVAREN KAPPER/STER

Wij zoeken enthousiaste en ervaren kappers/sters.Fulltime en Partime mogelijk. Vind jij creatief bezig zijn met haren het leukste dat er is,heb je minimaal 1 jaar ervaring in het kappersvak ?Wij bieden een werkplek waar je de trends blijft volgen, je niet iedere zaterdag hoeft te werken en een heel gezellig team. Klinkt dit goed? Dan zoeken we jou!

BBL LEERLING (GEEN BOL)

Wij hebben een werkplek vrij voor 3-4 dagen per week. Heb jij passie voor het kappersvak,ben je supergemotiveerd, wil je naast school extra worden getraind om het kappersvak sneller te leren? Ben je spontaan en enthousiast? Dan zoeken we jou!

Stuur je CV met motivatie naar info@haarhoek.nl t.a.v Roelanda.

 

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

ROELANDA
EIGENARESSE

Roelanda is sinds 1995 eigenaresse van de Haarhoek. Op maandagochtend en op vrijdagochtend is ze op de Voorstraat aanwezig. De overige dagen is ze achter de schermen actief met het aansturen van de Haarhoek.

AGNIESZKA
ALLROUND TOPSTYLISTE/ LEIDINGGEVENDE

Agnieszka is een allround topstyliste. Ze werkt al meer dan 15 jaar bij de Haarhoek. Ze werkt op dinsdag, donderdag en zaterdag. Wil je een nieuwe coupe of andere haarkleur? Agnieszka maakt er altijd iets moois van.

DANIELLE
ALLROUND TOPSTYLISTE

Danielle is op woensdag, donderdag en zaterdag aan het werk. Ze is topstyliste en daarnaast assistent leidinggevende.

HANNIE
ALLROUND TOPSTYLISTE

Hannie werkt al meer dan 15 jaar bij de Haarhoek. Wil je een nieuwe coupe? Hannie heeft genoeg leuke ideeen en veel ervaring dus weet wat bij je past. Een allround topstyliste dus. Hannie werkt op de maandag, woensdag en om de week om vrijdag/zaterdag.

HARRIËTTE
ALLROUND TOPSTYLISTE

Harriëtte werkt al 15 jaar bij de Haarhoek. Er is eigenlijk niets wat ze niet kan. Ze werkt op maandag, dinsdag ,donderdag en vrijdag. Om de week werkt ze ook op zaterdag. Ze geeft graag advies hoe je thuis je haar ook leuk in model kunt krijgen.

CYNTHIA
ALLROUND TOPSTYLISTE

Cynthia werkt op maandag,woensdag ,vrijdag en de oneven weken op zondag.. Ze is inmiddels al meer dan 15 jaar bij de Haarhoek werkzaam. Haar specialisatie: Krullend haar.

CHARMAYNE
TOPSTYLISTE

Charmayne werkt in de salon op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Ze is allround Topstyliste. Naast mooie kniptechnieken vind ze het leuk natuurlijke highlights te zetten. Ze geeft je graag advies.

SJALIEN
ALLROUND TOPSTYLISTE

Sjalien knipt zowel heren, dames als kinderen. Maar het herenvak is haar specialisatie. Ze werkt woensdag, donderdag, vrijdag en om het weekend op zaterdag en zondag.

LISA
TOPSTYLISTE

Lisa werkt om de week op maandag op de Voorstraat. Overige dagen is Lisa te vinden op de Vleutenseweg. Ze geeft je leuke tips hoe je je haar zelf leuk in model kunt krijgen. Ze knipt heren, kinderen en dames en kleurt graag volgens de nieuwste trends.

LEIDY
HAARSTYLISTE

Op maandag, dinsdag woensdag,vrijdag en zaterdag werkt Leidy met veel plezier bij de Haarhoek.Zij is haarstylist en gespecialiseerd in lang haar en kleurspecialist..Voor Balayage en andere haarkleurtechnieken kun je bij haar terecht.

CINDY
TOPSTYLISTE

Cindy is topstyliste en werkt op woensdag,vrijdag en om het weekend de zaterdag en zondag. Wil je gewoon weer hetzelfde of een keer totaal iets anders? Cindy geeft je graag advies!

JIM
HAARSTYLIST

Jim is Haarstylist en werkt op woensdag op de Voorstraat de donderdag, vrijdag en zaterdag is hij te vinden op de Vleutenseweg. Hij geeft je graag advies over de mogelijkheden voor een nieuwe coupe of een leuke kleur.

CHANTAL
TOPSTYLISTE

Chantal werkt op de maandag, dinsdag en om de week op zaterdag en zondag. Ze geeft je graag advies, niet alleen over een mooie coupe maar ook b.v over de verzorging van je haar.

FATIMA
HAARSTYLISTE

Fatima knipt vooral heren en kleurt veel. Ze helpt het team door bij te springen waar nodig. Ze werkt op dinsdag, donderdagavond, vrijdag en om de week op zaterdag en zondag.

MAIKE
HAARSTYLISTE

Maike werkt op de dinsdag,woensdag, donderdag en om het weekend zaterdag en zondag. Ze geeft goede adviezen en leuke tips!

FABIENNE
SALON ASSISTENT

Fabienne werkt op  dinsdag , donderdag,vrijdag en zaterdag. Kleuren vind ze heel erg leuk om te doen. Als je tips en adviezen wilt of gewoon even kijken wat mogelijk is qua kleur dan helpt ze je graag.

CHARELL
TOPSTYLISTE

Charell werkt op di, wo, do, vrij en om het weekend zaterdag en zondag.
Wil je even iets heel anders? Of wil je gewoon even goed advies over je haar? Charell vind het heel leuk om je daar meer over te vertellen.

 

CONTACT HAARHOEK

STUDENTENKAPPER UTRECHT

Voorstraat 37
030 2367508
voorstraat@haarhoek.nl

Wij streven ernaar uw email binnen 48 uur te beantwoorden. Wilt u sneller antwoord, dan kunt u altijd tijdens openingstijden met ons bellen. Het maken van een afspraak kan ook via ons online systeem.

Afspraak maken

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:30 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 21:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

     
Contact opnemen

Copyright © 2018 Haarhoek
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren