Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

KAPSALON HAARHOEK OP DE VOORSTRAAT IN UTRECHT

DE TRENDY KAPPER VAN 030!

Haarhoek Voorstraat bestaat al ruim 20 jaar. We zijn dé studentenkapper in het centrum van Utrecht. Utrecht is naast een stad met veel studiemogelijkheden, ook een stad met veel keuze voor studentenverenigingen. We werken dan ook vaak samen met verenigingen, zodat we leuke acties aan studenten kunnen aanbieden. Ons team volgt de nieuwste modetrends. Door regelmatig cursussen te volgen zorgen we dat we alle ins en outs kennen op het kappersgebied. We werken met de nieuwste kleurtechnieken en volgen de laatste trends. Wij geven je graag persoonlijk advies op het gebied van haar.
Wil je een keer een andere kleur in je haar? Of juist advies over welke shampoo je het beste kunt gebruiken? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Maak een afspraak

 

ERVAREN KAPPER/STER

Wij zoeken enthousiaste en ervaren kappers/sters.Fulltime en Partime mogelijk. Vind jij creatief bezig zijn met haren het leukste dat er is,heb je minimaal 1 jaar ervaring in het kappersvak ?Wij bieden een werkplek waar je de trends blijft volgen, je niet iedere zaterdag hoeft te werken en een heel gezellig team. Klinkt dit goed? Dan zoeken we jou!

BBL LEERLING (GEEN BOL)

Wij hebben een werkplek vrij voor 3-4 dagen per week. Heb jij passie voor het kappersvak,ben je supergemotiveerd, wil je naast school extra worden getraind om het kappersvak sneller te leren? Ben je spontaan en enthousiast? Dan zoeken we jou!

Stuur je CV met motivatie naar info@haarhoek.nl t.a.v Roelanda.

 

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

ROELANDA EIGENARESSE

Roelanda is sinds 1995 eigenaresse van de Haarhoek. Op maandagochtend en op vrijdagochtend is ze op de Voorstraat aanwezig. De overige dagen is ze achter de schermen actief met het aansturen van de Haarhoek.

AGNIESZKA ALLROUND TOPSTYLISTE/ LEIDINGGEVENDE

Agnieszka is een allround topstyliste. Ze werkt al meer dan 15 jaar bij de Haarhoek. Ze werkt om de week op dinsdag, iedere donderdag en zaterdag. Wil je een nieuwe coupe of andere haarkleur? Agnieszka maakt er altijd iets moois van.

DANIELLE ALLROUND TOPSTYLISTE ASSISTENT LEIDINGGEVENDE

Danielle is op woensdag, donderdag en zaterdag aan het werk. Ze is topstyliste en daarnaast assistent leidinggevende.

HANNIE
ALLROUND TOPSTYLISTE

Hannie werkt al meer dan 15 jaar bij de Haarhoek. Wil je een nieuwe coupe? Hannie heeft genoeg leuke ideeen en veel ervaring dus weet wat bij je past. Een allround topstyliste dus. Hannie werkt op de maandag, woensdag en om de week om vrijdag/zaterdag.

HARRIËTTE TOPSTYLISTE

Harriëtte werkt al 15 jaar bij de Haarhoek. Er is eigenlijk niets wat ze niet kan. Ze werkt op maandag, dinsdag ,donderdag en vrijdag. Om de week werkt ze ook op zaterdag. Ze geeft graag advies hoe je thuis je haar ook leuk in model kunt krijgen.

CYNTHIA TOPSTYLISTE

Cynthia werkt op maandag,woensdag ,vrijdag en de oneven weken op zondag.. Ze is inmiddels al meer dan 15 jaar bij de Haarhoek werkzaam. Haar specialisatie: Krullend haar.

CHARMAYNE TOPSTYLISTE

Charmayne werkt in de salon op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Ze is allround Topstyliste. Naast mooie kniptechnieken vind ze het leuk natuurlijke highlights te zetten. Ze geeft je graag advies.

SJALIEN TOPSTYLISTE

Sjalien knipt zowel heren, dames als kinderen. Maar het herenvak is haar specialisatie. Ze werkt woensdag, donderdag, vrijdag en om het weekend op zaterdag en zondag.

TOPSTYLISTE ASS.LEIDINGGEVENDE

Charell werkt op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en om het weekende zaterdag en zondag. Ze knipt heren, kinderen en dames en kleurt graag volgens de nieuwste trends.Wil je iets anders?Charell vind het leuk om je daar advies over tegeven.

LEIDY HAARSTYLISTE

Op maandag, dinsdag woensdag,vrijdag en zaterdag werkt Leidy met veel plezier bij de Haarhoek.Zij is haarstylist en gespecialiseerd in lang haar en kleurspecialist..Voor Balayage en andere haarkleurtechnieken kun je bij haar terecht.

ROSALIE HAARSTYLIST

Rosalie is er op maandag,donderdag,vrijdag en zaterdag.Ze knipt heren en kleurt je haar in de mooiste tinten.

Kelsey HAARSTYLIST

Kelsey werkt op maandag,woensdag,donderdag,vrijdag en zaterdag. Ze geeft je graag advies over de mogelijkheden voor een nieuwe coupe of een leuke kleur.

CHANTAL TOPSTYLISTE

Chantal is nu met zwangerschapsverlof maar komt in februari 2019 weer terug.Ze werkt op de maandag, dinsdag en om de week op zaterdag en zondag. Ze geeft je graag advies, niet alleen over een mooie coupe maar ook b.v over de verzorging van je haar.

NINKE  TOPSTYLIST

Ninke is weer terug van weg geweest.In de zomer reist ze de wereld rond en in de winter helpt ze ons!Ze werkt op dinsdag op de Voorstraat en op donderdag, vrijdag en zaterdag op de Vleutenseweg.

Wil je heel iets anders?Of gewoon een klein stukje van je haar?Ninke doet het allemaal met veel plezier.

MAIKE HAARSTYLISTE

Maike  is minder gaan werken omdat ze een andere opleiding is gaan volgen.Maar gelukkig is ze er nog wel  de even weken op zondag. Zo hoeven we haar nog niet helemaal te missen. Ze geeft je graag leuke tips en adviesen.

FABIENNE SALON ASSISTENT

Fabienne werkt op dinsdag, donderdag,vrijdag en zaterdag. Kleuren vind ze heel erg leuk om te doen. Als je tips en adviezen wilt of gewoon even kijken wat mogelijk is qua kleur, dan helpt ze je graag.

Dominique salonassistent

Dominque kleurt je haar in de mooiste kleuren en knipt heel graag lang haar.Ze werkt bij ons de Voorstraat op zondag maar is dinsdag en woensdag op de Vleutenseweg te vinden

JANNEKE HAARSTYLIST

Janneke werkt bij ons zondag .Ze is een allround kapster die het leuk vind om je haren nog mooier te maken.Door de week volgt ze een andere opleiding maar vind "het vak" zo leuk dat ze toch een dag in de week wil blijven knippen.

foto volgt

BIBI LEERLING

Bibi is in opleiding tot kapster en helpt ons met haren wassen,kleurtjes spoelen en de salon netjes houden.Ze volgt trainingen op school en bij ons en hoopt snel mee te kunnen kleuren.

foto volgt

Gwen leerling 

Gwen werkt iedere zondag bij ons.Ze is in opleiding tot kapster en helpt ons waar ze kan.

 

foto volgt

Naast onze kappers/sters hebben we ook collega's die ons helpen met andere zaken.Zoals de telefoon aannemen,mails beantwoorden,social media bijhouden en allerlei andere klusjes.Krista helpt ons daarmee op maandag,vrijdag en zondag.

Grote kans dat je haar op deze dagen aan de telefoon krijgt als je belt voor een afspraak.

foto volgt

Ook Danielle helpt ons met alle zaken behalve de vaktechnische.Ze beantwoord jouw mailtjes,telefoontjes en helpt ons waar nodig.Zij is er op woendag, donderdag en zaterdag.

Titel

ons team,foto volgt

Titel

plek voor nieuwe collega

CONTACT HAARHOEK

STUDENTENKAPPER UTRECHT

Voorstraat 37
030 2367508
voorstraat@haarhoek.nl

Wij streven ernaar uw email binnen 48 uur te beantwoorden. Wilt u sneller antwoord, dan kunt u altijd tijdens openingstijden met ons bellen. Het maken van een afspraak kan ook via ons online systeem.

Afspraak maken

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:30 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 21:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

     
Contact opnemen

Copyright © 2019 Haarhoek
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren