Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

KAPSALON HAARHOEK OP DE VOORSTRAAT IN UTRECHT

DE TRENDY KAPPER VAN 030!

Haarhoek Voorstraat bestaat al ruim 20 jaar. We zijn dé studentenkapper in het centrum van Utrecht. Utrecht is naast een stad met veel studiemogelijkheden, ook een stad met veel keuze voor studentenverenigingen. We werken dan ook vaak samen met verenigingen, zodat we leuke acties aan studenten kunnen aanbieden. Ons team volgt de nieuwste modetrends. Door regelmatig cursussen te volgen zorgen we dat we alle ins en outs kennen op het kappersgebied. We werken met de nieuwste kleurtechnieken en volgen de laatste trends. Wij geven je graag persoonlijk advies op het gebied van haar.
Wil je een keer een andere kleur in je haar? Of juist advies over welke shampoo je het beste kunt gebruiken? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Maak een afspraak

 

ERVAREN KAPPER/STER

Wij zoeken enthousiaste en ervaren kappers/sters.Fulltime en parttime mogelijk. Ben je herintreder?Wij frissen je kennis graag weer op.

Vind jij creatief bezig zijn met haren het leukste dat er is, heb je minimaal 1 jaar ervaring in het kappersvak na het behalen van je vakdiploma's ? Wij bieden je een werkplek waar je de trends blijft volgen,  je niet iedere zaterdag hoeft te werken en een heel gezellig team. Klinkt dit goed? Reageer dan snel!

Stuur je CV met motivatie naar voorstraat@haarhoekutrecht.nl

LEERLING 

Wij hebben een werkplek vrij voor 3 a 4 dagen per week. Ben jij spontaan, supergemotiveerd en wil je naast school extra worden getraind om het kappersvak sneller te leren?  Dan zoeken we jou!Je stage/werkdagen zijn vrijdag,zaterdag en een andere dag in overleg als je de BBL opleiding volgt.

Stuur je CV met motivatie naar voorstraat@haarhoekutrecht.nl

 

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

AGNIESZKA ALLROUND TOPSTYLISTE/ LEIDINGGEVENDE

Agnieszka is een allround topstyliste. Ze werkt al meer dan 15 jaar bij de Haarhoek. Ze werkt om de week op dinsdag, iedere donderdag en zaterdag. Wil je een nieuwe coupe of andere haarkleur? Agnieszka maakt er altijd iets moois van.

DANIELLE ALLROUND TOPSTYLISTE ASSISTENT LEIDINGGEVENDE

Danielle is op woensdag, donderdag en zaterdag aan het werk. Ze vind het leuk om je met een nog mooiere coupe naar huis te sturen. Ze leert je uiteraard hoe je je kapsel ook zelf in model kan brengen.  

HANNIE
ALLROUND TOPSTYLISTE

Hannie werkt al meer dan 15 jaar bij de Haarhoek. Wil je een nieuwe coupe? Hannie heeft genoeg leuke ideeen en veel ervaring dus weet wat bij je past. Een allround topstyliste dus. Hannie werkt op de maandag, woensdag en om de week om vrijdag/zaterdag.

HARRIËTTE TOPSTYLISTE

Harriëtte werkt al 15 jaar bij de Haarhoek. Er is eigenlijk niets wat ze niet kan. Ze werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Om de week werkt ze ook op zaterdag. Ze geeft graag advies hoe je thuis je haar ook leuk in model kunt krijgen.

CHARMAYNE TOPSTYLISTE

Charmayne werkt in de salon op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Ze is allround Topstyliste. Naast mooie kniptechnieken vind ze het leuk natuurlijke highlights te zetten. Ze geeft je graag advies.

SJALIEN TOPSTYLISTE

Sjalien knipt zowel heren, dames als kinderen. Maar het herenvak is haar specialisatie. Ze werkt woensdag, donderdag, vrijdag en om het weekend op zaterdag en zondag.

LEIDY HAARSTYLISTE

Op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag werkt Leidy met veel plezier bij de Haarhoek. Zij is haarstylist en gespecialiseerd in lang haar en kleurbehandelingen. Voor Balayage en alle andere haarkleurtechnieken kun je bij haar terecht.

ROSALIE HAARSTYLIST

Rosalie is er op maandag,donderdag,vrijdag en zaterdag.Ze knipt heren en kleurt je haar in de mooiste tinten. Ze geeft je graag een goed advies.

CHANTAL TOPSTYLISTE

Chantal is nu met zwangerschapsverlof maar komt 17 februari 2019 weer terug.Ze werkt op de maandag, woensdag en om de week op zaterdag en zondag. Ze geeft je graag advies, niet alleen over een mooie coupe maar ook over de verzorging van je haar.

FABIENNE SALON ASSISTENT

Fabienne werkt op dinsdag, donderdag,vrijdag en zaterdag. Kleuren vind ze heel erg leuk om te doen. Als je tips en adviezen wilt over een kleurbehandeling dan helpt ze je graag.

Dominique salonassistent

Dominque kleurt je haar in de mooiste kleuren en knipt heel graag lang haar. Ze werkt bij ons de Voorstraat op zondag maar is dinsdag en woensdag op de Vleutenseweg te vinden.

JANNEKE HAARSTYLIST

Janneke werkt bij ons op zondag. Ze is een allround kapster die het leuk vind om je haren nog mooier te maken. Door de week volgt ze een andere opleiding maar vind het vak zo leuk dat ze toch een dag in de week wil blijven knippen.

 

CONTACT HAARHOEK

STUDENTENKAPPER UTRECHT

Voorstraat 37
030 2367508
salonvoorstraat@haarhoek.nl

Wij streven ernaar uw email binnen 48 uur te beantwoorden. Wilt u sneller antwoord, dan kunt u altijd tijdens openingstijden met ons bellen. Het maken van een afspraak kan ook via ons online systeem.

Afspraak maken

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:30 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 21:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

     
Contact opnemen

Copyright © 2019 Haarhoek
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren